Verbeke, partner voor architecten en studiebureaus

Reeds 35 jaar maken duizenden architecten en studiebureaus deel uit van ons netwerk. Ze zijn hoog gewaardeerd en trouwe partners.

“Jullie kunnen wat wij niet kunnen en wij kunnen wat jullie niet kunnen, samen staan we dus sterk.”

Bouwen wordt met de dag complexer. Regels veranderen, het belang van technieken groeit, materialen wijzigen, klanten worden veeleisender en in dat kluwen moet de architect en het studiebureau de juiste betaalbare oplossing vinden voor hun klant. Wij bieden hen dan ook graag onze kennis en expertise aan om hun te helpen waar mogelijk. De integratie van grond gekoppelde warmtepompen en warmtepompen in het algemeen vraagt tenslotte wat voorkennis.

We volgen nauwgezet de evolutie van technieken en materialen op en zijn in staat om creatieve oplossingen te ontwerpen dankzij een eigen R&D- en productiedienst.

Complementair aan onze kennis en expertise in de praktijk, zorgen wij ook voor de studie en dimensionering van systemen indien dit gewenst is. Warmteverliesberekening,  drukverliesberekeningen, brondimensionering hebben voor ons geen geheimen.

Een correcte brondimensionering is vaak een complex verhaal. Zeker als je een levenslange garantie van de brontemperaturen alsook van het rendement wilt verkrijgen .