Vacatures

Projectleider / Geoloog

Op zoek naar een job met toekomst die U voldoening geeft en Uw inzet beloont?

Energie-Verbeke is een dochterfirma van de internationale group Geotec. Niettegenstaande de omvang van ons internationaal moederbedrijf, houden we vast aan een familiaal karakter met directe communicatielijnen.

Wij zijn als pioniers gespecialiseerd in aardwarmte en energieopslag. Ieder jaar voorzien we  honderden residentiële woningen, appartementen ,en tertiaire gebouwen van deze hernieuwbare bron van energie.  Regelmatig passeren ook prestigieuze projecten zoals ziekenhuizen , unieke historische gebouwen, de nieuwe Nato Head Quarters ,enz. de revue.  Bovendien komen veel nieuwe uitdagingen onze richting uit. Sectoren als wegenbouw, landbouw, energieleveranciers,… allen beginnen ze het potentieel van onze ondergrond als energiebron en buffer te erkennen.  Om dit groeiend aantal klanten en projecten te kunnen blijven dienen, zoeken we nog een extra projectleider om ons team te vergezellen.

Als projectleider beschikt U bij voorkeur over een diploma geologie of gelijkwaardig door ervaring. Uw moedertaal is Nederland of Frans en u communiceert vlot in Nederlands of Frans als 2de taal.

Ervaring in boorwerkzaamheden is een groot plus, maar geen vereiste. Uw taak bestaat erin de communicatie op te starten met de klant, het project nauwkeurig voor te bereiden en opvolging te doen van onze werken. U participeert aan werfvergaderingen tot de oplevering van onze werken. Dit pakket wordt nog verder aangevuld met gevarieerde deeltaken.

U kunt rekenen op een  interne opleiding en ondersteuning waarmee u  met vertrouwen aan uw nieuwe job kunt beginnen.

Onze uitvalsbasis te Sint-Eloois-Winkel maakt ons zeer vlot bereikbaar voor woon weg verkeer.

We zijn ervan overtuigd dat we U een mooie job kunnen aanbieden  met een correcte verloning en extra voordelen. Er ligt een mooie lange carrière voor U binnen een grote organisatie waar doorgroei en diversificatie steeds mogelijk is.

Indien U geïnteresseerd bent in deze job dan nodig ik U graag uit om een afspraak te maken met onze personeelsverantwoordelijke Laurence. Dan geven we tijdens de sollicitatie graag meer info en evalueren we een mogelijke samenwerking.