Certified Verbeke partner

Een goede samenwerking en communicatie is essentieel voor het bekomen van een performant geothermisch warmtepompsysteem. Energie Verbeke doet er dan ook alles aan om zijn partner-installateurs bij te staan met correct advies.

We stellen daarom ons opleidingscentrum open voor installateurs die zich willen certificeren op het vlak van ondiepe geothermie en de installatie van aardwarmtepompen. Wij willen hen opleiden om hen expertise mee te geven, zodat zij op hun beurt performante en duurzame installaties kunnen garanderen bij de eindklant.

Elke installateur leert er de energetische dynamiek, verwarmings- en koelsystemen kennen. De opleiding biedt hen het nodige inzicht in warmtepompsystemen en verbetert hun technische en praktische ervaring vanaf de ontwerpfase van het project. Verbeke Energie is geaccrediteerd door de Vlaamse Overheid (VEA). Na een succesvol afgelegd examen kan dan ook een erkenning als “aspirant gecertificeerd installateur” of volwaard ig “gecertificeerd installateur” worden aangevraagd. Vanaf 2017 wordt een gecertificeerde installateur erkend in België en Europ a.